Over ons

Flamée & Partners Accountants en Belastingconsulenten bestaat reeds 30 jaar en heeft haar hoofdkantoor te Harelbeke, Kortrijk. Sinds begin 2019 beschikken we over een tweede vestiging te Sint Martens Latem, Gent.  

Een van onze doelstellingen bestaat er in een onderscheid te maken in de sector dankzij een uitmuntende dienstverlening door als professionele vertrouwenspartner pro-actief op te treden en onze klanten deskundig te adviseren en te coachen. Samen met onze klanten tekenen we hun professionele toekomst uit, reiken we oplossingen aan voor bedrijfseconomische uitdagingen, stellen we businessplannen op en voeren we tijdig financiële stresstests uit. We bieden oplossingen op maat voor bedrijven in de maak- en bouwindustrie.  We zijn eveneens sterk georiënteerd op management- en holdingvennootschappen en bijstand aan vrije beroepen in West- en Oost-Vlaanderen.

We werken samen met 30 hoog opgeleide medewerkers en zijn ISO gecertifieerd. Bij ons kom je terecht in een omgeving waar je werkt met de modernste tools en kan rekenen op een sterk georganiseerde inhoudelijke aanpak. Flamée & partners investeert intens in opleidingen en het voortdurend uitbouwen van competentiemanagement en expertise bij alle medewerkers. Wij vormen een hecht team van dynamische collega’s voor wie het verwerven van kennis en het werken met passie essentieel zijn om kwalitatief advies te geven aan klanten.  

Ter ondersteuning van dit team zijn we op zoek naar een medewerker klantenadministratie en boekhouding.