Over ons

In 1971 zijn we gestart als onafhankelijkĀ familiebedrijf,Ā weĀ zijn trots op onze agrarische roots en dat we al meer dan 50Ā jaar gepassioneerd samenwerken met mensen en met de natuur. Onze rijke historie in aardappelteelt en aardappelproductie heeft geleid totĀ duurzame samenwerkingsverbanden met zowel klanten, telers als medewerkers.Ā Relaties waar we veel waarde aan hechten. In BelgiĆ« hebben we 2 fabrieken, in Lommel en in Sint-Truiden.

Onze visie: Growing together, from potatoes to happy faces.

Heb jij het Farm Frites DNA?

POWER staat voor Proud, Ownership, Working together, Entrepreneurship en Result. Je bent trots op het bedrijf waar je voor werkt, werkt samen en neemt eigenaarschap, je onderneemt en bent altijd op zoek naar resultaat!Ā 

Werken bij Farm Frites is leuk, creatief en uitdagend. Daarom bieden we onze medewerkers een omgeving waarin hun individuele talenten tot bloei kunnen komen en hun persoonlijke doelen gerealiseerd kunnen worden.

Wij bieden daartoe ruime opleidings- en scholingsmogelijkheden, een werkklimaat waarin uitdaging en ondersteuning in evenwicht zijn en een promotiebeleid dat recht doet aan kunde en prestaties.

Farm Frites biedt haar medewerkers een prettige werkomgeving, een goed salaris en vele andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Herken jij je in het Farm Frites DNA ? bekijk dan onze vacature(s) en solliciteer ! Spontane sollicitaties worden ook altijd bekeken...



Farm Frites kenmerkt zich door het familiale gevoel, open cultuur. We zijn trots op ons werk, we krijgen veel zelfstandigheid en er wordt hard gewerkt en je krijgt kansen als ze potentieel in je zien.
Dirk Bomans
Dirk Bomans Quality Manager