Over ons

Familiehulp is dé partner voor zorg, ondersteuning en huishoudelijke hulp. Iedereen kan bij ons terecht voor gezinszorg, poetsdienst, oppas, dagverzorging, kraamzorg, kinderopvang of karweidienst. Onze 12.900 medewerkers zijn altijd in de buurt van onze 90.000 cliënten, met een passend aanbod op hun maat. Ben jij op zoek naar een boeiende job in een warme organisatie? Ontdek dan snel ons ruime jobaanbod.

Op zoek naar werk in je regio? Word onze nieuwe collega! Wij zijn steeds op zoek naar medewerkers in verschillende functies. Ook stagiairs en jobstudenten kunnen bij ons terecht. Of misschien wil jij je als vrijwilliger engageren?

Wil je in de zorg werken, maar heb je niet het juiste diploma? Dan kan je terecht in onze opleidingscentra. Samen met VDAB organiseren wij de opleiding verzorgende en zorgkundige.

Iedereen kan rekenen op opleiding en persoonlijke begeleiding, maar ook doorgroeien of van dienst veranderen is mogelijk: zo groeien wij mee met wat voor jou belangrijk is.
 



Familiehulp geeft om haar medewerkers. Naast een aangename werkomgeving geniet je van veel persoonlijke voordelen en een gunstige vakantieregeling. De combinatie van al die factoren zorgt dat Familiehulp voor mij als β€˜thuis’ aanvoelt.
Ilse
Ilse Administratief Bediende