Over ons

Europ Assistance als werkgever - Wat bieden we
Een job bij een bedrijf dat gerust als een gevestigde waarde mag worden bestempeld. Een bedrijf met een ongedwongen en plezierige werksfeer waar teamwork en diversiteit centraal staan. Medewerkers vinden het blijkbaar fijn bij ons want de gemiddelde anciënniteit is 12 jaar.

Teamwork
Bij Europ assistance is er geen plaats voor individualistische strevers. Wij zijn op zoek naar ambitieuze en gemotiveerde mensen die zich samen met hun team en de rest van de onderneming 100% inzetten voor het behalen en overtreffen van de objectieven. Alle teams hebben trouwens jaarlijks groepsobjectieven die gevaloriseerd worden met een bonus.

Diversiteit
Diversiteit is één van de hoekstenen van ons HR beleid. Leeftijd, etnische oorsprong, geaardheid….alles kan bij ons. Wij respecteren ieders persoonlijkheid en overtuiging en vragen van elke medewerker hetzelfde. Wij zijn er van overtuigd dat verschillende generaties van elkaar kunnen leren in twee richtingen, dat een multiculturele werkomgeving verrijkend is voor iedereen, ook voor onze klanten. Vooral op het bijstandsplateau leidt dit tot een boeiende mix van medewerkers.

Work-life balance
We geloven in een goede balans tussen werk en privéleven. Daarom werken Assistance Agents die flexibele uurroosters hebben bijvoorbeeld maar 32u per week terwijl de administratieve bedienden 35u per week werken maar slechts 9 dagen op 10. Kaderleden daarentegen hebben veel vakantiedagen omdat ze 37u per week werken. Bovendien werken velen met glijdende uren.

Benefits
We bieden je een aantrekkelijk salaris aangevuld met maaltijdcheques en een aanvullend pensioen en een hospitalisatieverzekering. We zorgen ook voor terugbetaling van verplaatsingskosten en diverse kortingen.

Ligging
Ben je ecologisch gezind en wil je de auto thuis laten? Geen probleem. Metro- en treinstation liggen op 400 meter van het gebouw en de bussen van De Lijn en TEC stoppen ongeveer voor de deur. Fietsers krijgen bij ons een fietsvergoeding en beschikken over de nodige accommodatie beschikken zoals douches en kleedkamers.

Bij Europ Assistance Belgium zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen