Over ons

Wij zijn een groeiend bedrijf actief in de maritieme en industriële sector. We zijn intussen al meer dan 30 jaar een vaste waarde in de Antwerpse haven en omgeving als het gaat over het reviseren van roterende machines of het voorzien van nieuwe elektromotoren. 

Als een meedenkend partner met onze klanten in de maritieme sector hebben we de laatste jaren onze kennis uitgebried teneinde (preventief) onderhoud te kunnen voorzien voor breakers en drives.

Ben jij gek van techniek maar heb je graag wat afwisseling? Wij hebben een team van specialisten die onze klanten 24/7 "in the field" bijstaan. Van troubleshooting op elektrische installaties aan boord van schepen tot het moderniseren van installaties op kranen in de Antwerpse haven. Geen uitdaging is gek genoeg!

In ons team gaan we voor een open en respectvolle communicatie naar elkaar toe. We trachten een veilige en inspirerende sfeer te behouden waar ieder zich kan ontplooien en trots kan zijn op zijn/haar werk. Ook met elkaar plezier maken na de werkuren hoort bij een aangename werkomgeving. Van tijd tot tijd organiseren we dan ook teamactiviteiten (bv. maandelijkse Happy Friday drink, sportactiviteiten, teambuilding,...).

Kom gerust eens langs voor een kop koffie om te bespreken wat de mogelijkheden zijn! We zijn ideaal gelegen in de haven van Antwerpen, vlakbij autostrades voor vlotte verbindingen naar Antwerpen en Nederland. 

 

 

 


Bij Electro Partners is de volgende vacature beschikbaar: