Waarom onze organisatie

Werken in een onderneming waar een open communicatie hoog in het vaandel wordt gedragen.
Werken met betrokken collega's die de passie delen voor techniek.

Wij bieden

Vakantiegeld
Dertiende maand
Reiskostenvergoeding

Over ons

Wij zijn een groeiend bedrijf actief in de maritieme en industriële sector. We zijn intussen al meer dan 30 jaar een vaste waarde in de Antwerpse haven en omgeving als het gaat over het reviseren van roterende machines in ons atelier of het voorzien van nieuwe elektromotoren. 

Als een meedenkend partner met onze klanten in de maritieme sector hebben we de laatste jaren onze kennis uitgebried teneinde (preventief) onderhoud te kunnen voorzien voor breakers en drives.

Ben jij gek van techniek maar heb je graag wat afwisseling? Wij hebben een team van specialisten die onze klanten 24/7 "in the field" bijstaan. Van troubleshooting op elektrische installaties aan boord van schepen tot het moderniseren van installaties op kranen in de Antwerpse haven. Geen uitdaging is gek genoeg!

In ons team gaan we voor een open en respectvolle communicatie naar elkaar toe. We trachten een veilige en inspirerende sfeer te behouden waar ieder zich kan ontplooien en trots kan zijn op zijn/haar werk. Ook met elkaar plezier maken na de werkuren hoort bij een aangename werkomgeving. Van tijd tot tijd organiseren we dan ook teamactiviteiten (bv. maandelijkse Happy Friday drink, sportactiviteiten, teambuilding,...).

Kom gerust eens langs voor een kop koffie om te bespreken wat de mogelijkheden zijn! We zijn ideaal gelegen in de haven van Antwerpen, vlakbij autostrades voor vlotte verbindingen naar Antwerpen en Nederland. 

 

 

 


Onze waarden

Respect
We vertrouwen en betrekken éénieder. We communiceren op een open en respectvolle manier met elkaar.
Humor
Wij werken als één team. Het is bij ons dan ook een evidentie dat ontspannende activiteiten na de uren of een informele babbel tussendoor de teamgeest bevordert.
Open
Wij communiceren op een open manier in de hele organisatie.
Klantgericht
Elk project wordt aanzien als een samenwerking waarbij alle partijen een actieve rol op zich nemen om hetzelfde doel te bereiken. Ons doel is de klant te ontzorgen.