Over ons

Duror Fashion Group is een Belgisch modehuis dat drie sterke merken overkoepelt : Terre Bleue, Gigue en Zilton.  

De hoofdzetel bevindt zich in het Oost-Vlaamse Nazareth. Gedreven door passie voor mode en klantvriendelijkheid, inspireert de modegroep elke seizoen fashion lovers in België en daarbuiten. Optimistisch, vol joie de vivre en open minded : zo kan je onze bedrijfscultuur het best omschrijven.

TERRE BLEUE is a way of life.  Casual Chic voor haar en hem.  Onze designstudio maakt creatieve, makkelijk combineerbare en stijlvolle ontwerpen, met oog voor detail en een onberispelijke kwaliteit.

GIGUE staat voor uitgesproken vrouwelijkheid en uitgepuurde elegantie.  De collecties staan bekend voor hun kleuren, prints, fijne details en rijke materialen.

ZILTON is een mannenlabel dat zich vanuit een meer dan honderdtwintigjarige traditie ontwikkelde tot een herenbroekenspecialist en verbindt casual en strictly dressed met elkaar in één collectie.

Meer over onze merken kan je vinden op :

  • www.gigue.com
  • www.terrebleue.com
  • www.zilton.com


Terre Bleue is een familiebedrijf waar iedereen elkaar kent. Na een paar jaar passie, perfecte coaching ben ik gegroeid tot shopmanager. Het is heel leuk dat je mening wordt gevraagd en dat je die nadien terug ziet in het beleid in de winkels.
Todorovic Margareta Shopmanager Terre Bleue Antwerpen