Over ons

De bedrijvengroep Delrue Group is actief in verschillende sectoren, zoals • Sanitair en verwarming • Bouw • Automotive • Energie en Ecologie en heeft verschillende vestigingen verspreid over West- en Oost-Vlaanderen. West-Vlaamse verankering De bedrijven van Delrue Group zijn typisch West-Vlaams. Niet alleen liggen onze roots in Anzegem, maar tevens beschikken wij al decennia lang over een gezonde West-Vlaamse ingesteldheid: een nuchtere kijk op de zaak, gezond boerenverstand en een stevige dosis werklust om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Diezelfde ingesteldheid dragen wij uit en vinden wij terug in onze filialen, verspreid over Oost-Vlaanderen en Brabant. Meedenken en samenwerken Wij vinden het zeer belangrijk dat onze vakbekwame medewerkers zich in de Group gesteund voelen door een sfeer van openheid, samenhorigheid en wederzijds vertrouwen. Meedenken en samenwerken aan elkaars business en aan die van de klant is een minimum vereiste. Duurzaamheid Bij Delrue Group werken we niet enkel voor particulieren, maar hebben we ook een stevige reputatie uitgebouwd bij professionele opdrachtgevers. Elke dag bouwen de bedrijven van Delrue Group verder aan deze langdurige relaties. Onze klanten waarderen ons omwille van onze kennis van zaken, betrouwbaarheid en flexibele houding. Innovatie Innovatie is voor ons een stimulans. Het integreren van nieuwe producten is onze uitdaging. Onze keuzes in de evolutie van de Group zijn steeds doordacht en gebaseerd op een gezonde langetermijnvisie.

 

Wil je bij ons solliciteren? Ons sollicitatieproces kort samengevat:

1. CV & motivatie

Zag je onze vacature ergens verschijnen? In het overzicht op www.delruegroup.be/vacatures geven we meer details. Interesse om te solliciteren? Ga naar de gewenste vacature, klik op de knop Lees meer en vul dan in het rechtergedeelte jouw gegevens in. Zo bezorg je ons meteen jouw CV en/of motivatiemail.

2. Profielscreening

Alvorens we jouw kandidatuur verder bekijken, krijg je van ons een bevestigingsmail voor de goede ontvangst.

3. Kennismakingsgesprek

Onze zaakvoerder maakt graag kennis met jou! We nodigen jou uit op een 1e gesprek waarbij we de job verder in detail toelichten, we jou laten vertellen over je talenten & ervaring en waarbij we meegeven wat we van onze nieuwe collega verwachten!

4. Tweede gesprek

Was er een klik langs beide kanten, dan volgt er snel een 2de gesprek met de teamverantwoordelijke. We bekijken samen of een proefdag wenselijk is (voor sommige functies).

5. Contractvoorstel

Zijn we beiden overtuigd, dan volgt het contractvoorstel en kunnen we klinken op jouw indiensttreding!

Wil je ook deelnemen aan één van onze volgende leuke teambuildings, solliciteer dan snel :-)
...want 'If you can laugh together, you can work together'

teambuilding op Farmfun=> www.youtube.com/watch?v=gY-z5F7-C6E&t=7s

 



Een getuigenis lezen? zie www.delruegroup.be/vacatures
Steffy HR medewerker