Over ons

Je geeft een draai aan de kraan en op elk moment van de dag komt er lekker en gezond drinkwater uit. Het lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Elke dag zijn meer dan 1600 medewerkers van De Watergroep druk in de weer om te zorgen voor heerlijk vers kraanwater

De Watergroep heeft meer dan 100 jaar ervaring en technologische kennis in de watersector. Die troeven zetten we in bij de uitwerking van een breed gamma aan diensten voor overheden en bedrijven. In samenwerking met gespecialiseerde partners werken we water-op-maat projecten uit voor grote bedrijven. 

Riopact is een samenwerking tussen Aquafin en De Watergroep. Riopact zorgt voor een efficiënt en integraal beheer van afval- en regenwater. Particulieren kunnen een beroep doen op Riopact voor een individuele rioolaansluiting.

5 redenen om onze collega te worden

  • Je maakt een verschil
  • Ruimte om te groeien
  • Werk en privé in evenwicht
  • Een diverse ploeg watermakers
  • Extra's 

Binnen De Watergroep zijn er heel wat doorgroeimogelijkheden. In 2009 ben ik begonnen in het waterproductiecentrum. 6 jaar later heb ik een nieuwe uitdaging gevonden binnen de business unit Industrie en Services.
Pieter Duvillier Procestechnicus-operator Industrie en Services