Over ons

Over ons:
Wij zijn Covestro, een nieuw bedrijf dat ontstond uit de kunststoffenafdeling van Bayer. In de haven van Antwerpen zijn we al meer dan 50 jaar een toonaangevend producent van hoogwaardige materialen. We maken de hightech kunststof polycarbonaat (Makrolon®), en ook aniline en polyether die door andere industrieën tot polyurethaan worden verwerkt. Onze producten kom je overal tegen: in laptops, smartphones en diverse elektronica, in surfplanken en ski-laarzen, in bouwisolatie, koplampen en andere auto-onderdelen en ook in medische apparatuur. Dit om maar enkele voorbeelden te noemen. Dagelijks zetten onze 830 collega’s zich in om jouw wereld tot een betere plek te maken. We zijn ook regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken. 
 
Activiteiten
Je vindt ons terug midden in de Antwerpse haven. Je stapt bij ons elke dag weer binnen in een verrassend boeiende wereld van hoogtechnologische installaties die uitgebaat worden door onze enthousiaste teams. We bieden jou een uitdagende functie in een dynamisch team en geven je alle ruimte om je kennis uit te bouwen en je talenten te ontwikkelen. Naast een competitief salaris bieden wij een ruim pakket aan extralegale voordelen (zoals pensioenplan, hospitalisatie- en invaliditeitsverzekering) en flexibiliteit in je werkuren. We zijn bovendien makkelijk bereikbaar via de gratis ‘Industrie-bus’ (I-bus).
 
Bedrijfscultuur
De wereld staat voor enorme uitdagingen. Met onze hightech processen en innovatieve producten streven we ernaar om de maatschappij vooruit te helpen en de voetafdruk op het milieu te beperken. Dit motiveert ons om elke dag weer onze missie na te streven: ‘De wereld tot een betere plek maken’. Onze diverse teams over de ganse wereld verenigen zich rond onze drie waarden: curious, courageous en colorful (nieuwsgierig, moedig en kleurrijk). En die waarden kunnen we ook in jou waarderen. Voel jij de ‘chemistry’ met ons bedrijf al komen (of heb je die al lang)? Dan ben jij misschien wel de man of vrouw die wij zoeken!
 
Bedrijfsvoordelen

  • Flexibele werkuren
  • Competitief salaris
  • Bedrijfsrestaurant
  • Hospitalisatieverzekering
  • Gemeenschappelijk busvervoer

Bij Covestro NV zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen