Over ons

CGK Group (www.cgk-group.be) in Gullegem ontwerpt én produceert totaaloplossingen op vlak van piping, dosering en opslag van chemicaliën en gevaarlijke vloeistoffen: van behoefteanalyse en voorstudie tot design, engineering, productie, montage, isolatie, installatie, advies omtrent veilig werken en services. Klanten zitten in een breed segment gaande van voeding tot textiel en metaal.

 

Naast ‘Chemical Process Solutions’ heeft CGK Group nog twee divisies: ‘Maritime & Infra Construction’ (constructies in glasvezelversterkende kunststof) en ‘Industry & Building Components’ (kunststof halffabricaten en afgewerkte producten).

 

Een hecht team van 90 medewerkers realiseren samen een omzet van 17 miljoen euro. Forse groeicijfers zorgen voor investeringen in technologieën, toepassingen en infrastructuur. Opvallend is de open en mensgerichte bedrijfscultuur en een moderne manier van leidinggeven.  Niet voor niets is hun slogan: ‘Er is chemie tussen ons’.

 

Om de groei verder te helpen bestendigen,  gaat CGK op zoek  naar een gedreven en ervaren Project Ingenieur Installations.

Bij CGK Group is de volgende vacature beschikbaar: