Over ons

Center Parcs Park De Haan: Echt even samen!

Werken bij Center Parcs De Haan betekent werken in een unieke omgeving waar geen dag hetzelfde is.

Al bijna 50 jaar zorgen onze medewerkers voor een onvergetelijke vakantie voor de 4 miljoen gasten die ieder jaar één van onze 25 parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk bezoeken. We zijn een dynamische, internationale organisatie waar veel aandacht wordt besteed aan een positieve werksfeer en innovatie. 

Wil jij deel uitmaken van onze Center Parcs familie? Wil jij jouw steentje bijdragen aan een unieke beleving voor onze gasten? Is jouw antwoord hierop JA? 
Dan word jij misschien onze nieuwe collega.

Center Parcs De Haan is een park met ongeveer 660 ingeschreven medewerkers, studenten, extra's en flexi's meegerekend. We hebben toffe jobs in verschillende afdelingen zoals de administratie, horeca, retail, leisure, finance, technische dienst, groendienst, schoonmaak, logistiek, onderhoud, etc....
 Je geniet elke dag van de vakantiestemming én van de warmte, ook bij slecht weer!We hebben een fantastisch team en Center Parcs is als werkgever heel flexibel. We worden hier ook goed verwend met het loonpakket en de vele extra legale voordelen.
Inge Vandecasteele
Inge Vandecasteele Schoonheidsspecialiste