Over ons

Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar: de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. 

Een cultuur van samenwerken en ontwikkelen

Cegeka is tot op de dag van vandaag een familiebedrijf. Een familiebedrijf waarin samenwerking, ondernemerschap en ontwikkeling de basis zijn. Ontwikkeling niet alleen op het gebied van technologie, maar vooral ook op individueel vlak. Omdat we geloven dat wij alleen kunnen groeien als onze medewerkers dat ook doen.

Daarom is een van onze grondbeginsels dat je achter jouw werk staat. En dat je leuk vindt wat je doet. We gaan graag de dialoog aan over hoe we dat waar kunnen maken. Op een informele en pragmatische manier, waardoor je alle ruimte krijgt om uit te spreken waar jij voor wilt gaan.



"Het is een geweldig team: de combinatie van professionaliteit, saamhorigheid, sfeer en humor vind ik het leukst. Iedereen gaat er samen voor."
Kevin Croughs System Engineer Storage