Over ons

Werken bij Carrefour betekent terechtkomen in een hecht team, waar collega's voor elkaar door het vuur gaan en managers zich open en begripvol opstellen. Daarom bouwen we allemaal mee aan een positieve en geëngageerde sfeer.

Bij Carrefour barsten we van ambitie. We zullen blijven zwoegen, zweten en vernieuwen tot we iedereen in België fan gemaakt hebben van Carrefour. Daar zijn we uiteraard nog niet. Maar we gaan wél de goede kant uit. De belangrijkste schakel in dat hele traject? Dat ben jij. Want alles wat jij voor Carrefour doet, komt straks op een of andere manier bij onze klanten terecht. Jij hebt dus een directe impact op het waarmaken van onze missie. We rekenen op jou!

We stimuleren je dan ook om je talenten te ontwikkelen. Met technische trainingen en people skills coaching, uiteraard. Maar ook door je te omringen met collega's die graag hun expertise aan jou doorgeven. Zo worden we allemaal samen sterker.
 
Waar je plafond zich bevindt, hier bij Carrefour? Dat bepaal je helemaal zelf. De deuren naar een mooie carrière liggen wagenwijd open. Ons motto is heel eenvoudig: wie kansen grijpt en verantwoordelijkheden opneemt, die verdient volop steun. En wie het waarmaakt, verdient vertrouwen en nieuwe uitdagingen.

Graag tot binnenkort bij Carrefour!
 

Bij Carrefour Belgium zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaten gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van rekruteringskantoren op JoBBsquare.