Over ons

Cadac Group is een partner voor de maakindustrie en heeft in de Benelux een mark leidende positie. Om deze positie te behouden en verder uit te bouwen zoeken wij versterking voor ons Manufacturing verkoopteam. Cadac Group MFG werkt in België vanuit Hasselt en Gent. Tevens hebben wij in Nederland kantoren in Vianen, Meppel, Delft en Heerlen. De visie van de divisie Manufacturing is: ‘de maakindustrie ziet ons als dé partner om informatietechnologie toepasbaar en waardevol te maken om hun product en productontwikkelingsproces continu te verbeteren'.

Hoe pas jij in dit plaatje?
Als accountmanager ga jij onze klanten adviseren in het verbeteren van hun werkprocessen ten aanzien van engineeringsproces en het productrealisatie proces. Samen met de klant ga je tot de best passende oplossing komen. Tevens onderhoudt je relaties met klanten en breid je je professioneel netwerk verder uit. Het kunnen optimaliseren van de voornoemde processen vereist diepgaande kennis van de ontwerp-, engineerings- en realisatieprocessen in de maakindustrie. Dit is de kennis en kunde die jij aan tafel gaat brengen. 
 
Welke rol vervult Cadac?
In de manufacturing industrie zijn een aantal belangrijke veranderingen gaande die de industrie grondig veranderen. Producten zullen meer en meer als een dienst worden afgenomen. Daarbij speelt het Internet of Things een grote rol, evenals multidisciplinaire engineeringsoplossingen, een grote mate van individualisatie van producten en intensievere samenwerking met ketenpartners. Ook nieuwe engineerings- en productietechnieken doen hun intrede. Wij helpen onze klanten om deze transitie door te maken. 

Bij Cadac Group BV zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen