Over ons

Bodart & Co serveert al 75 jaar keukenapparaten van de bovenste plank. Van volautomatische koffiemachines, over mixers tot broodroosters. We zijn importeur van drie duurzame kwaliteitsmerken JURA, bamix en Dualit . Die verdelen we naar elektrozaken, kookshops en koffiebranderijen. Ook consumenten kunnen rechtstreeks bij ons terecht, in onze showroom in Wilrijk en online. 

We hebben een eigen service atelier waar alle toestellen hersteld kunnen worden. Ook al hebben ze al wat jaren op de teller. Op genieten hoort nu eenmaal geen leeftijd te staan.

Om onze klanten te soigneren van apero tot digestief zijn we op zoek naar nieuwe talenten. Talenten die hier kunnen schitteren als de fijnst geslepen diamant.  En voor al dat schitterend werk dat je levert, verdien je een prachtig prijzenpakket. Naast een loon volgens barema krijg je heel wat extra voordelen. Zoals: een hospitalisatieverzekering (een geluk bij een ongeluk), een dagje vrij voor je verjaardag (voor het feest, niet de kater), een elektrische fiets via leasing (om de file aan de koffiemachine voor te zijn) ...

Je komt terecht in een fijne en groeiende familiale KMO. Ons team bestaat uit een 40-tal collega's, van jonge veulens tot (al wat) oudere knakkers. Stuk voor stuk top sparringpartners. Je krijgt bij ons de kans om bij te leren en te groeien, van stek tot reuzenaronskelk. 

Ben jij dat talent waar we naar zoeken? Neem snel een kijkje naar onze vacatures, solliciteer en overdonder ons. Tot snel?