Over ons

BUILDMAT, met hoofdzetel te Oostakker, is een groep van succesvolle ondernemingen in de bouw, waarvan Deschacht de grootste en meeste bekende is. De BUILDMAT groep telt intussen +-270 medewerkers en realiseert een zakencijfer van meer dan 120 miljoen euro.
De bedrijven zijn:

  • Deschacht is gespecialiseerd in Riolerings- en afvoermaterialen, Dak-, Gevel- en Isolatiematerialen bestemd voor de bouwprofessional en de doe-het zelver. Deschacht telt 9 filialen en stelt 150 medewerkers te werk.
  • Foylo te Antwerpen is leverancier voor alle soorten folie voor bouw, retail en industrie en geeft werk aan 12 medewerkers.
  • Collinet te Herstal is actief op vlak van watertechnologie en is eveneens fabrikant/verdeler van producten voor de bescherming van het milieu. In totaal zijn er 20 medewerkers.
  • Eelix te Herstal is een fabrikant van betrouwbare opslaginstallaties voor corrosieve producten. In totaal werken er 10 medewerkers.
  • MPP (Metal Projekt Polska Sp.z.o.o.) is een KMO in Polen gespecialiseerd in de productie van vloerluiken en lijnafwatering.
  • Outilac te Jemeppe beheert het volledige gamma van MRO (Maintenance, Repair en Operations) artikelen en stelt ongeveer 50 mensen te werk.
De BUILDMAT groep is een dynamische en ambitieuze organisatie in volle groei. Ondernemerschap en klantgerichtheid staan centraal.
Vandaag wenst de directie op zoek te gaan naar een Accountant (m/v) voor de hoofdzetel te Oostakker.
 
 

Bij Buildmat zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen