Over ons

Een onafhankelijke familiebrouwerij
Brouwerij Haacht is nog steeds een familiebrouwerij. Het is een bewuste keuze om geen deel uit te maken van een internationale groep. Deze onafhankelijke aanpak heeft alleen maar voordelen voor jou, voor onze klanten en onze partners.
 
100% Belgisch
Omdat we zelf 100% Belgisch zijn, begrijpen wij Belgen.
We zijn geen macho-volk, we hoeven geen slappe pinten, maar zijn Bourgondiërs in hart en nieren. Stille genieters dus aan tafel, thuis, op café, bij familiebezoek, tijdens evenementen… Onze missie: kwaliteitsproducten produceren voor alle momenten die jou nauw aan het hart liggen of die je wilt delen met mensen die je dierbaar zijn.
 
Op mensenmaat
Iedere dag luisteren we naar onze klanten en denken we mee met onze partners. Mocht ons toch nog iets ontgaan - wat menselijk is, toch ? – laat het ons dan zeker weten.
 
Lokale aanpak
Op de Nederlandse en Franse markt wordt er gewerkt met aparte filialen, net om ook hier dichter bij onze klanten te staan. In Nederland opereren wij sinds 2000 onder Bierbrouwerij De Leeuw, met een geschiedenis die teruggaat tot 1886. In Frankrijk zijn we actief onder Brasserie du Coq Hardi, dat in 1894 werd opgericht en in 1972 fusioneerde met Brouwerij Haacht.
 
Buiten de landsgrenzen
Ook ver buiten onze landsgrenzen wordt ons bier gesmaakt. De groeiende vraag uit alle continenten wordt dagelijks behartigd door onze exportafdeling. Wees dus niet verrast als je je favoriete biertje op de kaart ziet tijdens jouw volgende vakantie.

Werken bij Brouwerij Haacht ... om trots op te zijn!

Onze meer dan 400 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk bepalen in belangrijke mate mee ons succes. 

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, met uiteraard ook een competitief salarispakket in verhouding tot de functie en de wijze waarop ze wordt uitgeoefend. Het familiale karakter van onze onderneming en onze Belgische eigenheid, zijn een garantie voor een prima werksfeer, dito sociaal klimaat en stabiliteit. Van iedere medewerker verwachten wij vooral professionaliteit en een grote betrokkenheid.

Bij Brouwerij Haacht nv zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen