Over ons

BOSS paints is een verfproducent met focus op kwaliteit en duurzaamheid.

Verf en kleur zijn onze passie. Een passie waarmee we jouw leefwereld graag mooier maken. We zijn trots op de duurzame kwaliteit van onze verfproducten en diensten. We streven ernaar om een gezond rendement te combineren met een groot respect voor mens en omgeving. Het is onze droom om met alle klanten, medewerkers en partners op een professionele én persoonlijke manier samen te werken.

 

Focus op de klant

Uitzonderlijke dienstverlening begint bij klantgerichtheid. Dat vertalen wij in een persoonlijke service en een waaier van diensten. Voor schilders, architecten, winkeliers en consumenten. Denk hierbij aan pasklaar kleuradvies en technisch advies.

 

Oog voor kwaliteit

Al meer dan zestig jaar heeft BOSS paints kwaliteit hoog in het vaandel. Die ervaring en vakkennis garanderen jou superieure verven. Die bovendien aan de strengste technische en esthetische eisen voldoen.

 

Aandacht voor mensen

Mensen en hun talenten staan centraal in ons familiebedrijf: BOSS paints biedt elke medewerker een flexibele werkomgeving, een mooi evenwicht tussen werk en privé. En ruimte voor persoonlijke wensen en ambities.

 

                

Bij BOSS paints zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaten gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van rekruteringskantoren op JoBBsquare.