Over ons

Barias is ‘proud to pack and store your food’. Als verpakkingspartner gaan we elke dag voluit om de voedingsproducten van onze klanten op een kwalitatieve, voedselveilige en originele manier te verpakken.

Daarvoor steunen we op vier stevige pijlers:

•            Co-packing

We verpakken voedingsproducten, met manuele en machinale handelingen. Elke verpakkingsnood vraagt een aanpak op maat. Barias staat dan ook voor kwalitatieve flexibiliteit. We maken lekkere merken consumentenproof.

•            Opslag

Stockeren van door Barias verpakte producten of enkel opslag. Barias is een van de weinig bedrijven die zowel diepvries-, gekoelde als ambient (op kamertemperatuur) stockage aanbiedt.

•            Value added services (VAS) & value added logistics (VAL)

Meer dan louter verpakken staat Barias voor co-creatie. Samen met de klant ontwikkelen we unieke verpakkingen en verpakkingsprocessen en voeren ze uit. Barias stopt niet bij het à la carte verpakken van voedingswaren. Onze EDI-software geeft elke klant een real-time overzicht van zijn lopende opdrachten, producten op stock en de nodige documenten en attesten.

•            Consultancy

Vanuit een helikopterview over diverse voedingssectoren heen geeft Barias advies over verpakkingsmaterialen en -machines om voedingsproducenten te helpen groeien.

Bij Barias zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaten gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van rekruteringskantoren op JoBBsquare.