Waarom onze organisatie

Wij zijn één groot netwerk van scholen, academies, centra en ondersteuners verspreid over Antwerpen.
Groot zijn heeft zo zijn voordelen: we kunnen leren van elkaar en hebben diverse jobmogelijkheden.
Bij ons sta je er niet alleen voor. Je werkt altijd in een team, omdat samenwerken plezanter is.

Over ons

Werken in een team, mogen groeien en impact hebben op het leren en leven van onze 55 000 leerlingen en cursisten. Daarom kies je voor Stedelijk Onderwijs!
 
Met 6700 collega’s vormen we één groot netwerk van scholen, academies en centra verspreid over de stad. Stedelijk Onderwijs is dan ook een grote werkgever. We zijn zelfs de grootste onderwijsvertrekker in de regio.


Onze waarden

Deskundigheid
We willen competent zijn in ons vak en garant staan voor kwaliteit in elke klas. Professionaliseren doen we met elkaar en we delen onze kennis en successen. Want samen maken we echt het verschil.
Vertrouwen
We vertrekken vanuit vertrouwen: in onze leerlingen, in elkaar, in onze aanpak, in de toekomst. Vertrouwen krijgen én geven maakt mensen sterker.
Betrokkenheid
Elke medewerker voelt zich eigenaar van de job. We voelen ons ook verbonden met de samenleving en de stad. We geven ze mee vorm.
Openheid
We zijn open in elke betekenis van het woord: open minded, toegankelijk, flexibel en transparant. Een welgemeende welkom. Open voor elkaars mening en eigenheid. Respectvol in dialoog.
Inspiratie
We durven dingen in vraag stellen, er anders naar kijken. We stimuleren mensen om verder te kijken dan de eigen taken en om samen oplossingen te zoeken, om van elkaar te leren en elkaar te inspireren.
“Leraren krijgen bij ons ook de kans om zelf jobshadowing te doen of bijscholing te volgen in het buitenland.”
Peter
Peter leraar en coördinator taalbeleid

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Solliciteren bij Stedelijk Onderwijs doe je via de 'solliciteer nu' button
Selectie
Het selectieproces is afgestemd op de functie en verschilt per vacature.