Over ons

Astra Sweets (www.astrasweets.com), met hoofdzetel in Turnhout, is een belangrijke speler binnen de snoepwereld.  In Herlingen (Nederland) is een vestiging waar de Frisia® spek gemaakt wordt (marktleider in het zachte snoepsegment).  Onder hun private label staat Astra Sweets gekend als een gewaardeerde strategische partner voor klanten in binnen- en buitenland.

Tot hun portefeuille behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, Pick & Mix, drop, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht.


Doorheen de jaren is Astra Sweets uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar recent veel nieuwe ontwikkelingen zijn uitgevoerd.  Dankzij een duidelijk uitgewerkte vernieuwde brand strategy voor het merk Frisia®, heeft Astra Sweets de ambitie om dat merk een nog prominentere rol te geven binnen de Nederlandse retail én in andere Europese markten o.a. België.

Om verder te bouwen aan dit succesverhaal, gaat Astra Sweets op zoek naar een ervaren, resultaatsgerichte en positief ingestelde Key Accountmanager

Bij Astra Sweets zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaten gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van rekruteringskantoren op JoBBsquare.