Over ons

Astra Sweets (www.astrasweets.com), met hoofdzetel in Turnhout, is een belangrijke speler binnen de snoepwereld.  In Herlingen (Nederland) is een vestiging waar de Frisia® spek gemaakt wordt (marktleider in het zachte snoepsegment).  Onder hun private label staat Astra Sweets gekend als een gewaardeerde strategische partner voor klanten in binnen- en buitenland.

Tot hun portefeuille behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, Pick & Mix, drop, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht.


Doorheen de jaren is Astra Sweets uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar recent veel nieuwe ontwikkelingen zijn uitgevoerd.  Dankzij een duidelijk uitgewerkte vernieuwde brand strategy voor het merk Frisia®, heeft Astra Sweets de ambitie om dat merk een nog prominentere rol te geven binnen de Nederlandse retail én in andere Europese markten o.a. België.

Om verder te bouwen aan dit succesverhaal, gaat Astra Sweets op zoek naar een ervaren, resultaatsgerichte en positief ingestelde Key Accountmanager

Bij Astra Sweets is de volgende vacature beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen