Over ons

ANANKEI is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het outsourcen van IT profielen. We doen dit zowel voor vaste posities als voor consultancy en freelance opdrachten.

Wij zijn continu op zoek naar mensen met talent in of een passie voor IT en dit in de breedste zin van het woord. De focus ligt hoofdzakelijk op functies binnen de IT-infrastructuur gaande van support engineer, network/ system engineer tot project en IT managers. Wij zijn actief in verschillende sectoren (telecom, banking, chemie,โ€ฆ ) en dit over heel Belgiรซ.

Al onze kandidaten worden uitgebreid gescreend, zowel op technisch als persoonlijk vlak. De vraag โ€˜past deze kandidaat bij de bedrijfscultuur?โ€™ is voor ons immers even belangrijk als de vraag of de IT specialist aan het gevraagde technische profiel beantwoordt. Naast deze kwalitatieve aanpak vinden wij het evenzeer belangrijk dat er ruimte is voor ontplooiing van onze medewerkers. Een individuele opvolging van HR maakt dat de kwaliteiten van onze medewerkers (h)erkend worden en dat ieders inbreng serieus genomen wordt. Bovendien kunnen er steeds extra opleidingen of bijscholingen voorzien worden, zodat ieder zijn/haar talent kan laten doorontwikkelen in de gewenste richting.

Een WIN-WIN voor iedereen: loyale kandidaten en heel tevreden klanten!

Wilt u meer weten over ons bedrijf en onze werkwijze? Neem dan een kijkje op onze job website: https://www.anankei.com/nl/itjobsforyou