Over ons

 

aariXa is een tof team van een zestigtal consultants, gespecialiseerd in diverse takken binnen de ICT. Van software development over systeembeheer en netwerkinfrastructuur tot cloud-oplossingen - iemand bij aariXa is er wel een krak in. Wij bieden niet enkel ICT-oplossingen aan, maar ondersteunen onze klanten ook bij bedrijfsprocesanalyses en bedrijfsoptimalisaties. Kortom, we denken mee met de klant om de best mogelijke oplossing aan te bieden.

 

Om de band met onze aariXianen nauw en persoonlijk te houden zetten we sterk in op de fun-factor. Dit doen we o.a. door een mooie mix van familie- en teamevents, aariXa cafés en diverse andere activiteiten. Ons cafetariaplan wat betreft verloning zorgt ervoor dat elke aariXiaan zich op en top verder kan ontwikkelen in een familiale omgeving.

 

Onze 4 pijlers:

  • Ter beschikking stellen van IT-specialisten in diverse domeinen
  • Software ontwikkelingsprojecten uitvoeren, op locatie bij de klant of in onze gloednieuwe kantoren in Herk-de-Stad of Brussel – zowel fixed-price als agile
  • Systeem- en netwerkbeheer: ter plaatse, in datacenters of in de cloud. Aangezien aariXa ook Azure reseller is kunnen we onze klanten bijkomend efficiënt begeleiden tijdens hun overstap naar de cloud.
  • Het zoeken van vaste IT-medewerkers voor onze klanten (o.b.v. Try & Hire)

Onze ervaring is geput uit talloze projecten in diverse omgevingen. Van overheid en multinational tot middelgrote KMO’s en startups, overal voerden wij reeds coole en innoverende projecten uit. Wij voelen ons echt overal thuis.

Bij AariXa zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar:

DevOps Engineer

AariXa
Vlaanderen
Logo AariXa