Over ons

A.C. Koijen en Partners is een begrip in Breda, Chaam en omstreken al meer dan 50 jaar ondersteunen zij ondernemers, maar ook particulieren met hun administratie en belastingzaken.

 

“Het gemak en de zekerheid dat alles geregeld is.”

 

De klanten worden van A tot Z geholpen “Alles onder 1 dak”. Er is veel expertise in huis, de werknemers hebben elk hun eigen specialisme. De medewerkers krijgen dan ook de ruimte hun specialisme te ‘vinden’ en zich hierin te ontwikkelen. Je kunt het bedrijf aanmerken als generalist in hun vak, breed georiënteerd gaan zij de diepte in. Gaan de werkzaamheden het reguliere werk voorbij dan worden er specialisten ingehuurd, denk hierbij aan notarissen of advocaten, deze mensen zijn al langere tijd verbonden aan het bedrijf. A.C. Koijen gaat in alle gevallen voor lange termijn relaties.

 

De 3 belangrijkste disciplines zijn:

- Midden en Kleinbedrijfsadministraties en alle belastingzaken die daarbij horen

- Loon- en Personeelsadministratie

- Particulieren en Grensarbeiders

 

De organisatie heeft behoefte aan het type mens ‘met hart voor de zaak’. Collega’s die oog hebben voor elkaar, mensen die onderling kunnen sparren over klanten. De medewerkers krijgen veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Medewerkers zijn veelal trouw en er zijn mensen met lange dienstverbanden werkzaam, als je eenmaal je draai hebt gevonden ga je hier niet zomaar meer weg. Mensen krijgen de tijd en de aandacht om hun draai te vinden.Bij A.C. KOIJEN & PARTNERS ADMINISTRATIE- EN BELASTINGADVISEURS is de volgende vacature beschikbaar: