Weet altijd bij wie je solliciteert

Tof IT Talent

Netropolix
Geel

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Je vraagt je misschien af over welke vaardigheden je moet beschikken om bij ons te mogen beginnen. Wij zijn echter van het principe dat attitude en motivatie het belangrijkste zijn. Daarom sommen wij geen competenties op, maar willen wij je vooral aanmoedigen de sprong te wagen. 

Wat voor opportuniteiten zijn er binnen Netropolix?

Netropolix heeft een Infrastructuur en een software afdeling. We hebben dus allerlei vacatures in IT context. We zijn voortdurend op zoek naar goede system/helpdesk engineers en developers. Sommige daarvan werken af en toe internationaal.  Ook mensen op de snijlijn van de soft-en hardware zoals Cloud Architecten of DevOps willen we zeker spreken.

Als je een ander relevant IT talent hebt, willen we je absoluut aanmoedigen om contact op te nemen. We zouden de kans om op jouw shortlist voor potentiële werkgevers te vertoeven niet willen missen.

Profiel kandidaat

Passen wij bij jou en andersom?

Zorgen dat je met plezier komt werken is onze betrachting voor iedereen. Een hobby waar je toevallig ook nog geld voor krijgt zou ideaal zijn. We zijn dus op zoek naar collega's die bij ons passen en geloven in ons verhaal. Hierbij is kennis natuurlijk niet onbelangrijk maar ondergeschikt aan de samenhang van ons team. We moeten namelijk elke dag samen aan de slag en altijd op elkaar kunnen rekenen.

Geboden wordt

Wat kan je verwachten?

Netropolix is een groeibedrijf en vaste waarde in de Kempen sinds 1999. We houden het serieus waar het moet en informeel waar het kan.

 • Ontspannen werksfeer met toffe collega’s waar véél plaats is voor humor en plezier. We hebben bovendien een heus feestcomité dat verantwoordelijk is voor het organiseren van onze familiedag en enkele andere leuke activiteiten. Dit naast het personeelsfeest en andere team activiteiten die Netropolix voor zijn rekening neemt.
 • 'Never a dull moment' @ Netropolix door een grote variatie in je taken binnen alle rollen.
 • Elk radartje in onze organisatie is even cruciaal. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn taken en collega's kunnen vertrouwen op elkaar.
 • Wij komen graag bij onze klanten en dat vinden de meeste collega's fijn. Het zorgt voor een zéér directe feedback lijn en waardering voor je werk. Belangrijk: we respecteren het ook als je dit aspect minder leuk zou vinden.
 • We hebben aandacht voor een gezonde balans tussen werk en privé en bieden manieren aan om flexibel te kunnen werken. We zijn hier in 2019 mee van start gegaan.
 • We besteden aandacht aan ergonomie en welzijn op het werk. Zo proberen we beweging te stimuleren en hebben we naast een sportieve initiatieven bijvoorbeeld ook een Fiets-plan.

Concrete voordelen

 • Vlot bereikbaar
 • Groepsverzekering
 • 12 ADV Dagen
 • Flexibel werken
 • Thuis werken

Nog belangrijk

 • We vereisen geen kennis van andere talen dan Nederlands. Engels verstaan kan u helpen bij het volgen van externe opleidingen.

Je werkt in regio Kempen in ons spiksplinternieuw hoofdkantoor (Square One), tegenover Thomas More in Geel.

Meer informatie

Interesse? Zo gaan we tewerk:

Stap 1: We plannen een gesprek dat het volgende in zal houden:

 • Een babbel over je droom job en hoe die past in de Netropolix organisatie.
 • Wat wij gemeenschappelijk begrijpen als happiness@work.
 • Een korte rondleiding in je toekomstige werkplek.

Stap 2: Als we in het eerste gesprek merken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, nodigen we je uit voor een persoonlijkheidstest.

Stap 3: Daarna volgt een tweede, concreter gesprek én een korte kennismaking met collega's uit je toekomstig team.

Stap 4: Wij leggen je een concreet voorstel voor. 

Stap 5: Aan jou de beslissing...

Dit hele proces proberen we te beperken tot een doorlooptijd van max. 14 dagen zodat je snel weet waar je aan toe bent. 


Solliciteren?
Solliciteer direct via onderstaande button. Of bel ons vandaag nog (24/7 tussen 8-22u) als jij wil dat het vooruit gaat!

Nog vragen over de vacature?
Mail naar tim.sleebus@netropolix.be of bel naar +32477281448. Ik help je graag verder!Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Synoniemen jobtitel

System Engineer, Network Engineer, Cloud Architect, Cloud Engineer, Netwerkbeheerder, Systeembeheerder, IT Consultant, Helpdesk