Weet altijd bij wie je solliciteert

Packaging Development Officer

Alpro C.V.A
Sint-Denijs-Westrem

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Als Packaging Development Officer ben je verantwoordelijk voor de verpakkingsdossiers en het opmaken van verpakkingen volgens de regelgeving. Je werkt in de vestiging te Sint-Denijs-Westrem (Gent). Je hanteert een gestructureerde manier van werken met focus op de details en beschikt over een optimistische mindset. Je komt in een dynamisch team terecht en rapporteert aan de Int. Sr. Packaging Manager.

Over de job

Als Packaging Development Officer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en afwerken van correcte (foutloze) verpakkingen binnen de vooropgestelde deadlines, conform de wetgeving en conform de brand guidelines, door het consolideren en verwerken van input van interne en externe stakeholders.

Enkele verantwoordelijkheden zijn:

 • Consolideren van input en afwerken van verpakkingen, aanleveren van (digitaal) materiaal
 • Verzorgen van kennisoverdracht naar stakeholders
 • Administratieve opvolging, zoals het doorgeven van lijsten van logo’s aan verschillende instanties, opmaken van PO-nummers voor facturatie, nakijken van facturen van leveranciers en doorsturen naar boekhouding (conform SOX richtlijnen), vervolledigen van PLM systeem bij nieuwe informatie (vertalingen, specificaties, data, …), creëren van items in het systeem, up to date houden van de statussen, opstarten van workflows, …
 • Onderhouden van contacten met partners (agencies, geven van briefings, …)

Profiel kandidaat

 • Je hebt bij voorkeur een Bachelor of Master diploma (in talen, office management, …)
 • Een eerste ervaring in een gelijkaardige functie is een plus  
 • Je werkt gedetailleerd en hanteert een gestructureerde werkwijze
 • Sterke communicatieve skills typeren jou, zowel schriftelijk als mondeling. Daardoor kan je snel connecteren met verschillende stakeholders om input te verkrijgen, te consolideren en informatie door te spelen.
 • Je gaat nauwkeurig te werk, bent matuur en stressbestendig
 • Je bent een teamplayer, maar kan even goed zelfstandig te werk gaan
 • Dankzij jouw optimistische mindset, dynamiek en spontaniteit, hanteer je een klantgerichte approach
 • Je hebt kennis van het MS Office pakket
 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en het Engels, elke extra taal is een pluspunt

Geboden wordt

Over ons

Alpro, de Europese plantaardige pionier van Danone, wil zoveel mogelijk mensen dichter bij een goede gezondheid brengen door gezonde en lekkere plantaardige voeding en dranken te produceren, op een manier die onze planeet respecteert. One planet. One Health.

Onze heerlijke plantaardige producten worden gemaakt uit soja, amandelen, hazelnoten, cashewnoten, rijst, haver of kokosnoot. We willen mensen uitnodigen om mee te werken aan een gezondere wereld.

Door de inspanningen die Alpro levert om maatschappelijke en ecologische doelstellingen te combineren met financieel succes, is Alpro bovendien gecertificeerd als B Corp.

Sluit je aan bij onze dynamische teams en ervaar onze unieke Alpro sfeer vol positivisme, openheid, samenwerking en passie voor kwaliteit.

Ons aanbod

Als lid van de Danone familie, zal je deel uitmaken van een van de meest toonaangevende en innovatieve voedingsmiddelenbedrijven ter wereld.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen talent heeft, iets wat vanzelfsprekend is voor jou. Jouw authenticiteit doet je niet alleen uitblinken, maar geeft je ook energie.

Meer informatie

Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

Solliciteren?
Solliciteer direct via onderstaande button.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.