🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Schoonmaakmedewerker cottages vakantiepark | 14 uur

Center Parcs & Sunparks
Mol

Laat "Center Parcs & Sunparks" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Hé hallo! Wat fijn dat je interesse hebt om als medewerker wisselschoonmaak bij de afdeling Housekeeping op ons park aan de slag te gaan!
Wil jij samen met een hecht team voor een unieke gastbeleving zorgen? Dan heten wij je graag welkom in onze Sunnies-familie!
De Sunnies-familie
Alle medewerkers op ons park zijn samen één grote familie die een warm en zonnig vakantiegevoel aan al onze gasten willen geven. Ieder van ons, in welke functie ook, speelt een rol in de creatie van dé unieke gastbeleving.
Als schoonmaakmedewerker speel jij een belangrijke rol en maak jij onderdeel uit van de vakantiebeleving van onze gasten. Jij zorgt ervoor dat gasten kunnen genieten en zich meteen thuis voelen in hun vakantiehuisje. Hoe leuk is dat?
We proberen niet alleen voor onze gasten, maar ook voor elkaar het zonnetje in huis te zijn. Een geweldige werksfeer, hechte teams en veel waardering is waar we voor gaan!
Jouw werkdag ziet er als volgt uit:
Je werkt op maandag en vrijdag van 10u00 tot 17u30. Bij aankomst krijg je een lijst met de vakantiehuisjes die je die dag moet schoonmaken. Jouw taken in de vakantiehuisjes zijn stofzuigen, bedden opmaken, opruimen en het terras netjes zetten.
Heb je geen ervaring? Geen probleem! Wij leren je alle kneepjes van het vak om een professionele medewerker wisselschoonmaak te worden.
Als schoonmaker van de vakantiehuisjes zorg jij ervoor dat mensen zich direct welkom voelen en optimaal kunnen genieten van hun verblijf!

Profiel kandidaat

Je werkt op maandag en vrijdag van 10u00 tot 17u30. Bij aankomst krijg je een lijst met de vakantiehuisjes die je die dag moet schoonmaken. Jouw taken in de vakantiehuisjes zijn stofzuigen, bedden opmaken, opruimen en het terras netjes zetten. Heb je geen ervaring? Geen probleem! Wij leren je alle kneepjes van het vak om een professionele medewerker wisselschoonmaak te worden.

Geboden wordt

Sunnies-familie!
De Sunnies-familie
Alle medewerkers op ons park zijn samen één grote familie die een warm en zonnig vakantiegevoel aan al onze gasten willen geven. Ieder van ons, in welke functie ook, speelt een rol in de creatie van dé unieke gastbeleving.


 

Log in bij Belgievacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Belgievacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.