Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

3 kinderen per klas leven in Belgie onder de armoedegrens en hebben daardoor later minder kansen op de arbeidsmarkt. Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij deze kinderen een betere toekomst.

Aanmelden vacatureservice Iemand uitnodigen voor vacatureservice

Help kinderen

In Belgie leven 130.000 kinderen onder de armoedegrens, dat zijn er 1 op de 10 en dus 3 kinderen per klas! Dit betekent dat ze het schoolgeld niet kunnen betalen, niet mee kunnen op schoolreisje of kunnen deelnemen bij een sportvereniging. Hierdoor groeien ze minder sociaal op waardoor ze later minder kansen hebben op de arbeidsmarkt.

Met een deel van onze inkomsten betalen wij structureel de contributies voor de sportvereniging en schoolgeld voor de jeugd. Hierdoor hebben ze later betere kansen op de arbeidsmarkt.

Ik wil ook helpen! Lees de verhalen

Hoe het werkt

account

Jij meldt je gratis aan op onze jobservice voor het vinden van jouw (nieuwe) baan.

donatie

Bij iedere nieuwe aanmelding op onze jobservice investeren wij in kinderen die dit nodig hebben.

hart

Zo maken we samen de wereld een beetje mooier. Daar word je toch blij van!

vlieger
wolken

Resultaten BelgieVacature.be

Totaal
69
Kinderen geholpen
Ruim
346.600
Actieve gebruikers
Totaal
7.392
Nieuwe aanmeldingen
Totaal
11.088,00
Geïnvesteerd in onze jeugd

Dit doen we samen

In samenwerking met Kinderarmoedefonds weten we de juiste kinderen/jongeren te helpen die dit nodig hebben.

Het Kinderarmoedefonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting, verleent steun aan een gericht aantal innovatieve en langlopende lokale projecten die uitsluiting van kansarme kinderen en hun gezinnen tegengaan en die een meerwaarde bieden tegenover de bestaande diensten en projecten.

Partner02Logo
Partner02

Waarom onze jeugd helpen?

De jeugd is de toekomst van de arbeidsmarkt! Daarom investeren we in onze jeugd, zo krijgen we een stabiele en gezonde arbeidsmarkt op de lange termijn. Wij geloven dat wanneer alle kinderen de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen en talenten te ontdekken ze een hogere mate van welzijn ervaren. Zo zullen ze op latere leeftijd onafhankelijk worden en de verantwoordelijkheid nemen om zijn/haar mooiste leven te kunnen leven.

Kinderen zijn niet verantwoordelijk voor hun financiële situatie maar ervaren daar wel alle nadelen van. Dat is niet eerlijk en hier gaan we samen met jou verandering in brengen!

Hoe meer mensen onze vacatureservice gebruiken, hoe meer kinderen we kunnen helpen aan een betere toekomst. Schrijf je in op onze vacatureservice en nodig zoveel mogelijk vrienden en familie uit om dit ook te doen. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier!

Hoe jij kunt helpen

Fijn dat je mee wilt helpen om kinderen in armoede te steunen en om daarmee
de arbeidsmarkt van morgen beter te maken.
Dit kan op twee manieren.